tisdag 17 mars 2009

Paus...


Hej,
Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg här men har haft problem med datorn och tappat intresset lite för att blogga. Så jag tar en liten paus, kort eller lång, vet inte än... men jag kommer iallafall tillbaka.
Våren är på väg.... frön ska planteras..... promenader i solsken...... fåglarna sjunger...... hjärtat pirrar.....
Sköt om er!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ang utmaningen så är det en småsak, ärligt talat hade jag glömt bort att jag utmanat dig...det är mkt som surrar i mitt huvud just nu. Din paus låter underbart skön, hoppas du får en fin vår och att du snart kommer tillbaka! Och stort tack för de fina ord du skrev hos mig, jag känner detsamma om dig & din blogg!
Stor kram!

Anonym sa...

Jag kommer sakna dina inlägg. Kissen mår inge vidare... Får nog somna in. Men än så länge håller jag tummarna att det ska vända...
Kram
Cissi

Malin sa...

Så du har haft det som jag med andra ord...Datakrångel förtar lusten lätt och att alltid strula med uppkopplingen då man ska ut på bloggen är inte kul.
Jag är åter och har så tänkt vara.

Kram från Malin och väntar på att du dyker upp igen.

Kattfot sa...

Hoppas du har det bra i våren. Sköt om dig! Kram Catrin

Anonym sa...

Tänker på dig!

//Cissi

Anonym sa...

Det är så härligt att veta att man bara kan ta en paus... och så dyka upp igen när lusten faller på. Njut av vår och sommar, så ses vi när du kommer tillbaka.

Malin sa...

Jag tänker att du trots allt kikar in här i emellanåt...Jag hoppas att allt är väl med dig och tösen.
Jag väntar på semester och nattjobb...jag vill slippa vara så engagerad i arbetet och i stället få lite mer ro att göra annat...
Ha det gott och
Kram från Malin

Sussie sa...

Hoppas att du har en härlig sommar, kram

Sussie sa...

Halloj igen :) jag skuttar bara in för att önska en underbar höst till dig, hoppas att ni har det bra och att solen strålar hos er ofta, kramar.