lördag 31 januari 2009

Ridskolan

En eftermiddag i veckan är vi på ridskolan. Snuttan gillar djur. Mest hästar, hundar och katter. (men även tigrar, lejon och geparder...)

Sist vi var på ridskolan red hon barbacka. Hon ramlade av en gång i början men hamnade på benen så det var ingen fara, hästen var lite snabb i traven men efter hon ramlat av tog han det mycket lugnare. Den hästen är inte med på någon av bilderna här men väl hennes favorit Mac´n Roo, som syns högst upp och en bit ner på sidan. Jag har inte fått någon favorit själv än, av de som jag mött har de alla varit goa på sitt vis.

Tror att den här heter Pricken.

Mac´n Roo som undrar om Snuttan har något gott med sig...


Vet ej vad denna mörka skönhet heter.



Innan vi gav oss iväg mötte oss dessa två hjärtan på våran parkering.
Love.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och hå!
Vad kul att Snuttan rider! Söt häst den där Mac´n Roo.
Ja trilla av har man allt gjort i sina dar. Oftas så går det smärtfritt! Bara att hoppa upp igen och ta nya tag.
Kul att du har hittat ekologiska varor i från bondens butik. Har ej själv handlat där. Önskar själv att jag handlade mer ekologiska varor men jag gör det så ofta jag kan. Ha de så gott!

//Cissi

Suzanne sa...

I just love horses and they're all wonderful, but that spotted pony is just especially cute! I'm enjoying your pictures so much.

yvonne sa...

Hon har väl inte glömt surprise, the best pony in the world, with the biggest heart, we know where he is and we are welcome there whenever we want, just let us know, we vould be there faster than you can imagine, for a really nice ride, unless medelene has plans, but then we can wait, and just look att our lovelely pony